01

Hogere doel. Waarvoor bestaan we?

Impact hebben op de optimale vitaliteit van mensen. Middels onze behandelmethode proberen wij zo goed mogelijk klachten op te lossen, beweeglijkheid te verbeteren en fysieke pijn te kunnen verwijderen, zodat een ieder zijn dagelijkse werkzaamheden en sportwensen zo optimaal mogelijk kan uitvoeren.

02

Gewaagd doel. Waar gaan we voor?

Het revolutioneren van fysio en de massagewereld in Nederland om vervolgens kwalitatief de hoogste en best mogelijke behandeling van fysio en massage voor iedereen bereikbaar te maken.

03

Kern kwaliteiten. Wat kunnen wij nou echt?

Bodyexperts verricht een behandeling die op maat gemaakt kan worden toegepast waarbij niet alleen de klacht maar ook de oorzaak verdwijnt of afneemt. Wij passen indien nodig als één van de weinigen in Nederland Neurokinetic Therapy toe, daar waar het een meerwaarde oplevert. Met deze manier van behandelen kunnen we iemand snel, effectief en langdurig van zijn of haar klachten af helpen of toekomstige klachten zoveel mogelijk voorkomen.

04

Kernwaarden. Waar staan wij voor?

Wij zijn van mening dat elke behandeling zo effectief mogelijk moet zijn voor de cliënt. De gezondheid van de cliënt gaat voor de wensen van de zorgverzekeraar. Alleen het best mogelijke resultaat is voor ons een goed resultaat. Hierbij zijn wij niet bang om out of the box te denken, revolutionaire technieken te gebruiken en daar waar wij er niet uit komen om andere specialisten in te schakelen. Geen enkele behandeling is routinewerk. Naast het behandelen denken wij ook mee op gebieden zoals: voeding, sport en beweging. Dit komt door onze eigen ervaringen op deze gebieden. Persoonlijke aandacht en interesse in de cliënt staan hierin voorop.

INTERESSE?

Neem contact op!